EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Over EIKENvakman.nl

Welkom bij EIKENvakman.nl; De online eikenhout specialist. Bij EIKENvakman.nl bestelt u eenvoudig en voordelig een divers assortiment producten van eikenhout, waaronder eiken tafelbladen, eiken bladen, eiken panelen, eiken fineer en gerelateerde (bij)producten zoals eiken tafelpoten, stalen tafelpoten en diverse (stalen) ophangbeugels. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Al onze eiken bladen worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat aangeleverd en in onze eigen houtzagerij / werkplaats wordt het 'verouderen' van eiken balken volledig in eigen beheer - met de hand - uitgevoerd. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. Waarom zou u voor EIKENvakman moeten kiezen? Een hele goede vraag! Onderstaand het antwoord ...

TOPKWALITEIT producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. Het verlijmen van uw eiken (tafel)blad gebeurd met zorg en op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Het verouderen van uw eiken balken doen wij ook in eigen beheer met de hand. Wenst u een product te ontvangen dat ook echt 'af' is, bijvoorbeeld voorgeboord en inclusief behandeling met olie of 2-componenten lak, dan is dat bij de meeste producten ook mogelijk! Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan met een product dat ook echt 'af' is. 

Een gericht 'eikenhout voor binnen' ASSORTIMENT.
Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we onze prachtige collectie eiken (tafel)bladen ook aanbieden als de meest populaire 'eindproducten' zoals bijvoorbeeld een eiken wandplank en eiken wastafelblad, eventueel voorgeboord en inclusief behandeling met olie en of lak. Op deze manier kunnen wij een mooi assortiment aanbieden waarmee we u in de meeste gevallen direct mee van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we hiermee een snelle levering & een scherpe prijs realiseren. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke afbeelding? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! 

MAATWERK, ouderwets vakmanschap.
De meeste producten van eikenhout binnen onze online collectie betreffen 'MAATWERK'. Alle eiken bladen, tafelbladen en panelen worden in de door u gewenste maatvoering op maat vervaardigd. In de meeste gevallen kunt u de afmetingen tot op de millimeter bepalen! En wat dacht u van het voorboren van uw eiken wandplank, het (op)borstelen van uw eiken paneel, of het mooi (af)lakken van uw nieuwe eiken tafelblad? Daarnaast wordt ook het 'verouderen' van eiken balken in eigen beheer uitgevoerd. Wij dragen altijd zorg voor een correcte en nauwkeurige afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap, waarbij uw eikenhout product met zorg & liefde voor het vak gemaakt wordt!

Een SNELLE LEVERING.
Bij EIKENvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK in het geval van maatwerk! Nu is een 'snelle levering' uiteraard een subjectief begrip, maar een prachtig eiken tafelblad op maat kunnen wij al binnen 10 tot 15 werkdagen leveren! Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij na een bestelling op korte termijn contact met u opnemen om een gerichte levertermijn af te geven, evenals een passende bezorgdatum in te plannen. Een datum die u goed uitkomt uiteraard!

SERVICE, snel een antwoord of advies!
Snel en eenvoudig uw eiken (tafel)blad online bestellen voor de beste prijs, daarvoor bent u bij EIKENvakman.nl aan het juiste adres. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is klantenservice ook een primaire peiler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist 'eikenhout product', zeker in het geval van maatwerk. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de 'after sales', is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen. 

Een scherpe PRIJS gegarandeerd.
Met een gericht assortiment, een eigen voorraad, houtzagerij / werkplaats en team vakmannen kunnen wij niet alleen snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u op maat vervaardigde eiken (tafel)bladen - volgens onze kwaliteit standaard - goedkoper! Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!
© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies