EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Dikte
  • Bewerking
  • Soort eikenhout
  • Vorm
  • Lamelbreedte

Een eiken tafelblad rond bestelt u direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl. Een rond eikenhouten tafelblad staat garant voor een sfeervolle & warme uitstraling, ideaal geschikt voor een gezellige eetkamertafel. Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie ronde eiken tafelbladen, waarbij u de keuze heeft uit diverse soorten eikenhout(kwaliteit), diktes, bewerkingen en natuurlijk ook afwerking van de randen (recht of verjongd / afgeschuind). Daarnaast heeft u bij ons uiteraard ook de keuze uit diverse afmetingen (diameters): Voor iedereen een passend eiken tafelblad rond bij EIKENvakman.nl! En voor welk rond eikenhouten tafelblad u ook kiest, wij staan garant voor een topkwaliteit tafelblad, ambachtelijk verlijmd, zorgvuldig afgewerkt en goed verpakt. Onderstaand vindt u al onze ronde eiken tafelbladen.

Ronde eiken tafelbladen van rustiek & foutvrij eikenhout. 

Bij EIKENvakman.nl vindt u een gericht assortiment ronde eiken tafelbladen, in diverse diktes, met verschillende afwerkingen, maar natuurlijk ook verschillende soorten eikenhout(kwaliteiten). Bij ons bestelt u een rond eiken tafelblad in rustiek eikenhout (zichtzijde B-kwaliteit), foutvrij eikenhout (zichtzijde A-kwaliteit) en 'extra rustiek' eikenhout. Maar wat is nu precies het verschil? Rustiek eikenhout is tegenwoordig de meest verkochte eikenhout (kwaliteit)soort. Rustiek eikenhout staat bekend om haar mooie levendige uitstraling. In rustiek eikenhout komen (k)noesten voor, evenals scheurtjes, takjes en scheuren. Hierbij heeft u bij een groot deel van onze rustieke ronde eiken tafelbladen de mogelijkheid om deze noesten, scheuren en oneffenheden te laten vullen met vloeibaar hout (2-componenten).

Gaat u voor een stijlvol rond tafelblad met een wat rustiger en egaler oppervlakte, dan is foutvrij eikenhout de juiste keuze voor u. Bij foutvrij eikenhout (zichtzijde A-kwaliteit) komen geen noesten voor, echter kan er wel incidenteel een noestpuntje en/of takje voorkomen. Ook bieden wij een gerichte collectie 'extra rustieke' ronde eikenhouten tafelbladen online aan. Extra rustiek eikenhout bevat grovere noesten & scheuren en ook kan er sprake zijn van ingesloten hart(scheuren) en spint(randen), ideaal voor een stoer & robuust rond tafelblad van eikenhout! 

Een rond eikenhouten tafelblad, gezellig & sfeervol!

Een rond eiken tafelblad is weer helemaal terug van weggeweest. Waarbij de laatste jaren duidelijk een daling zichtbaar was in de vraag naar ronde tafelbladen, zijn deze de laatste tijd weer enorm populair. Een rond tafelblad van eikenhout staat garant voor een gezellige & sfeervolle (eetkamer)tafel. De ronde vormgeving oogt warm, sfeervol en natuurlijk, zeker in combinatie met de prachtige uitstraling van eikenhout. Met de ronde vorm kan iedereen elkaar recht aankijken, wel zo gezellig! Daarnaast is een ronde eiken tafel ruimtebesparend t.o.v. een rechte tafel, ideaal dus om een kleine ruimte optimaal te benutten en sfeervol aan te kleden. Uiteraard zijn er ook wat 'praktische voordelen' van een rond eiken tafelblad te benoemen, zo zijn er geen 'harde hoeken' waar men (vooral kinderen!) zich aan kunnen stoten. 

Een eiken tafelblad rond + een onderstel, voor een prachtige ronde tafel! 

Bij EIKENvakman.nl bestelt u uiteraard een topcollectie ronde eiken tafelbladen, maar ook een onderstel - speciaal geschikt voor onze ronde tafelbladen - bestelt u eenvoudig & voordelig bij ons! Gaat u voor een sfeervolle 'ronde eiken tafel' met een eiken blad in combinatie met een eiken onderstel, of gaat u voor de mooie combinatie van een eiken tafelblad met een stalen onderstel? Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u alles voor een complete ronde eiken tafel, zelfs de gewenst olie of lak bestelt u direct online mee! Ons prachtige onderstel 'dubbele X' van eikenhout is prachtig te combineren met een eiken tafelblad van EIKENvakman.nl. Dit topkwaliteit onderstel is speciaal geschikt voor een centrale positie onder een rond eiken tafelblad en voorzien van een hoogwaardige stalen montageplaat, waarmee u verzekerd bent van een stevige bevestiging, eenvoudig te monteren. Ook hebben wij een 'dubbele x' tafelonderstel van staal, diverse varianten zelfs! Deze zijn allemaal direct online te bestellen in 4 kleuren: zwart, antraciet, wit & transparant, oftewel 'staal kleur'. Ook een (tafel)onderstel voor uw ronde tafelblad bestelt u bij EIKENvakman.nl! Twijfelt u nog, bekijk dan ook zeker even de categorieën eiken tafelblad ovaal & eiken boomstam tafelblad. 

 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies