EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Betaalmethoden

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van EIKENvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden kan hierbij niet ontbreken. Onderstaand worden de verschillende betaalmogelijkheden bij EIKENvakman.nl weergegeven en toegelicht. 

iDEAL (gratis) 

 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankoop betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Mister Cash (gratis)

Met Mister Cash kunt u veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig uw online bestelling betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Creditcard (gratis)


Met een creditcard kunt u veilig en zeer eenvoudig uw online aankoop betalen. Creditcard maatschappijen brengen standaard kosten in rekening. EIKENvakman brengt deze kosten NIET in rekening. Bij EIKENvakman kunt u betalen met VISA, Mastercard en Maestro.

Overschrijven (gratis)

 
Hierbij maakt u het totaalbedrag van uw bestelling over naar de rekening van EIKENvakman (ING). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Een gemakkelijke en veilige manier van betalen. indien u kiest voor overschrijven, verzoeken wij u om de volgende instructies te hanteren:

1: Schrijf het totale bedrag over (bestelling en eventuele verzendkosten).
2: Naar ING rekeningnummer: NL72 INGB 0006 3885 02.
3: Naam rekeninghouder: Roca Online B.V.
4: Vermeld het factuurnummer in de omschrijving.
 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies