EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Dikte
  • Bewerking
  • Soort eikenhout
  • Vorm
  • Lamelbreedte

Een Deens ovaal eiken tafelblad - elegant & stijlvol met een moderne look - bestelt u voordelig online bij EIKENvakman.nl, de online eiken tafelbladen specialist! Al onze Deens ovale tafels worden - in Nederland - met de hand vervaardigd wordt door ervaren houtbewerkers, met zorg en oog voor detail. Gaat u voor de sfeervolle uitstraling van rustiek eikenhout - met noesten, scheuren & diverse oneffenheden en natuurlijke accenten - of voor het chique foutvrije eikenhout? Wat uw keuze ook wordt, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd een perfect passend deens-ovalen tafelblad. Bent u op zoek naar een specifieke maatvoering die u online niet terug kunt vinden? Stuur ons dan even een mailtje, de kans is groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn!

Een deens ovaal tafelblad, wat is dit precies?

Deens ovaal is helemaal hip. Bent u de laatste tijd op zoek gegaan naar een tafel, dan bent u de term "Deens ovaal" vast al vaker tegengekomen. Maar wat is het nu precies? Een Deens ovaal eiken tafelblad is een mix tussen een ovaal / ellips eiken tafelblad & rechthoekig eiken tafelblad. De basisvorm van Deens ovaal is gelijk aan die van ovaal, echter is het verloop van de rechthoekige vorm van een Deens ovale tafel veel kleiner, ook is er geen sprake van de "puntvorm" aan beide uiteinden die zo kenmerkend is voor de ellips vorm. De Deens-ovaal vorm oogt stijlvol met een modern accent, maar is daarnaast ook nog enorm praktisch, aangezien er aan de kopse kanten nog een stoel geplaatst kan worden! Juist omdat er bij een Deens ovaal tafelblad rondom ruimte is voor stoelen, wordt veelal gekozen voor een Deens ovaal tafelblad in combinatie met een centraal stalen tafelonderstel - zoals bijv. onze matrix poten & (dubbele) V-poten, zo kunt u hier ook echt optimaal gebruik van maken! 

Deens ovaal met verjonde rand!

Onze Deens ovale tafelbladen van eikenhout worden in de meeste gevallen ook voorzien van een "verjongde rand". Een eiken tafelblad met verjongde rand heeft een "afgeschuinde rand" waardoor de rand van het tafelblad optisch een stuk smaller lijkt. Dit voorziet het tafelblad van een extra luxe en stijlvol accent. Bij het vervaardigen van een verjongde rand loopt de rand schuin op (van onder naar boven), tot een dikte van 1 cm dik. Een bijzondere randafwerking die - zeker bij onze tafelbladen Deens ovaal - erg populair is!

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies