EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Tafelpoten van staal & eikenhout - poten & onderstellen voor de eettafel, salontafel en statafel!

Tafelpoten & onderstellen direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl! Met een ruime collectie poten voor de eet(kamer)tafel, salontafel / bijzettafel & sta tafel slaagt u bij ons altijd! Wij hebben een zorgvuldig geselecteerde collectie tafelpoten van eikenhout & staal. Als EIKENvakman mag een gerichte collectie eiken tafelpoten, onderstellen & salontafel poten uiteraard niet ontbreken. Ook bieden wij een ruime collectie stalen tafelpoten, zowel sets als stalen (tafel)onderstellen, ook voor de salontafel, de sta tafel en de (kleinere)horecatafel! Of uw voorkeur nu uitgaat naar eikenhout of staal, u heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en afmetingen. Binnen de eiken tafelpoten heeft u de keuze uit diverse 'soorten eikenhout' zoals foutvrij, rustiek en extra rustiek, en binnen onze stalen tafelpoten collectie is er keuze uit een zwarte of een witte poedercoating. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd de juiste poten / onderstel, van hoogwaardige kwaliteit, voor een scherpe prijs & snel in huis!

Een ruime collectie stalen tafelpoten.

Het mag inmiddels geen 'trend' meer genoemd worden; Een prachtig eiken tafelblad in combinatie met stoere & robuuste stalen tafelpoten. Een bijzondere combinatie die de natuurlijke, warme & sfeervolle uitstraling van een eiken blad heel mooi combineert met de moderne, stoere & industriële look van stalen tafelpoten. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie stalen tafelpoten, waaronder de bekende X-poten, A-poten, H-poten en U-poten. Naast de mooie 'robuuste' tafelpoten vindt u bij ons ook de wat subtielere tafelpoten van staal / metaal, deze herkent u aan de serienaam 'elegant'.

Voor welke tafelpoot u ook kiest, onze stalen tafelpoten zijn gemaakt van 3 mm dik staal, voorzien van een stoere grove lasnaad aan de buitenzijde (zichtzijde) en worden altijd voorzien van een poedercoating. Bij de meeste tafelpoten heeft u de keuze uit een zwarte of witte poedercoating. De montageplaten zijn voorzien van slobgaten (gleuven) van 2x1 cm, eenvoudig te bevestigen dus! Daarnaast zijn al onze metalen poten voorzien van een versteldopje aan de onderkant van de poot, zo staat uw nieuwe (eetkamer)tafel altijd mooi recht! 

Een stalen onderstel, ideaal voor een ovaal / rond eiken blad! 

De vraag naar ronde eiken bladen en vooral ook ovale eiken bladen neemt sterk toe en dit geldt natuurlijk ook voor mooi bijpassende onderstellen. In het geval van een rond / ovaal eiken blad wordt veelal gekozen voor een stalen onderstel die in het midden van het blad gepositioneerd wordt. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie onderstellen speciaal geschikt voor een rond en/of ovaal eiken tafelblad, maar natuurlijk zijn deze ook te gebruiken bij een 'recht' blad. Wat dacht u van de stoere matrix 3d poot in combinatie met een ovaal blad, of de stoere dubbele kruispoot voor een rond blad? Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie topkwaliteit onderstellen van staal voor de beste (online) prijs!

Tafelpoten van eikenhout, voor een sfeervolle eiken tafel. 

Gaat u voor een 'eiken eettafel' met een mooie sfeervolle uitstraling en een klassiek en landelijk accent, dan bent u bij EIKENvakman.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in eikenhout voor binnen en naast een ruime collectie eiken (tafel)bladen vindt u bij ons ook een ruimte collectie eiken tafelpoten. Naast de bekende eiken tafelpoten die - in 1 lijn met de stalen tafelpoten - erg populair zijn in X, A en H vorm, bieden wij diverse bijzondere varianten zoals de 'klassiek' en de 'landelijk'.

Ook voor de 'eenvoudige' rechte tafelpoten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vierkante / rechthoekige eiken tafelpoten in diverse soorten (massief uit 1 geheel, massief verlijmd, verlijmd), eikenhout typen (foutvrij, rustiek, extra rustiek), afwerkingen (geborsteld, gerookt), afmetingen en prijsniveaus: Voor iedereen een passende tafelpoot van eikenhout bij EIKENvakman.nl. Zelfs in uw zoektocht naar een passend eiken onderstel voor bijv. een rond of ovaal eiken blad vindt u bij ons diverse prachtige poten! 

Ook salontafel / bijzettafel poten van eikenhout & staal!

Bij EIKENvakman.nl bieden wij een topcollectie poten voor iedere tafel, dus ook voor uw salontafel / bijzettafel en statafel! Speciaal voor een prachtige salontafel bieden wij een gerichte collectie eiken tafelpoten (recht / vierkant) en diverse stalen salontafelpoten en salontafel onderstellen. Daarnaast vindt u ook een gerichte collectie stalen stafafel poten. Voor iedere tafel(type) een passende poot van eikenhout & staal bij EIKENvakman.nl! 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies