EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Bewerking
  • Geschikt voor

Een matrix (tafel)onderstel / 3D spinpoot - ideaal geschikt in combinatie met een rechthoekig / boomstam / ovaal eiken tafelblad - bij EIKENvakman.nl: Topkwaliteit, hoogwaardig afgewerkt, snel in huis & altijd voor de beste prijs! Wanneer u op zoek bent naar een moderne tafelpoot / onderstel met een trendy uitstraling & een 'strakke look' is de matrix spinpoot zeker het overwegen waard! Naast een ruime collectie stalen tafelonderstellen in matrix vorm vindt u bij ons ook prachtige eikenhouten matrixpoten, in diverse afmetingen uiteraard! Houdt er rekening mee dat u voor de wat grotere (eiken) tafelbladen ook een grotere afmeting matrix onderstel dient te gebruiken, de meest voorkomende maten zijn 3D spinpoten van 90x140 cm en 90x180 cm cm en van 130x130 cm. Wat uw wensen ook zijn, altijd het juiste tafelonderstel voor uw eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl!

Stoere stalen matrix 3d (tafel)onderstellen bij EIKENvakman.

Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse matrix tafelpoten van staal, met verschillende groottes, 'staalprofiel afmetingen'. Al onze onderstellen worden standaard netjes zwart gepoedercoat.

Op het gebied van afmetingen zijn er - voor eetkamertafels - 2 'groottes' - 90x140 cm en 90x180. De basisregel hierbij is als volgt: Gebruik een matrix onderstel 90x140 cm voor tafelbladen tot een maximale lengte van 240 cm & Gebruik een matrix onderstel 90x180 cm voor tafelbladen tot een maximale lengte van 350 cm. 

Naast de afmeting van de spinpoot zelf is de afmeting van de gebruikte 'staalprofiel', oftewel koker / buis, voor de matrixpoot van grote invloed op de uiteindelijke look van het tafelonderstel. Gaat u voor slank met 2x10 cm, elegant met 5x15 cm of 'robuust' met 10x10 cm? Wat uw keuze ook wordt, bij EIKENvakman.nl vindt u een topcollectie stalen matrix 3D spinpoot onderstellen, altijd wel 1 die bij uw wensen past!

Een eiken matrix spinpoot voor een stoere eiken tafel!

Bij EIKENvakman.nl vindt u een enorme collectie rechthoekige / boomstam & ovale eiken tafelbladen. Gaat u voor een stoere eiken tafel, dan zijn deze tafelbladen ideaal te combineren met 1 van onze eiken matrix spinpoten. De stalen matrix onderstellen zijn nog altijd veruit het meest populair, maar recentelijk is de massieve eiken tafel - een eiken blad met eiken tafelpoten - ook weer aan een opmars bezig. Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse prachtige 3D matrix spinpoten van rustiek eikenhout, voor een prachtige, sfeervolle & rustieke eiken tafel! 

Andere populaire onderstel vormen / typen bij EIKENvakman.nl: V-poot tafelonderstel & dubbele kruispoot tafelonderstel

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies