EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Eiken tafelpoten - Eettafel poot / poten - Rustiek & Foutvrij eikenhout - Voordelig online.

Eiken tafelpoten bestelt u direct online - voor de beste prijs - bij EIKENvakman.nl. Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle & bijzondere eiken (eetkamer)tafelpoot, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zorgvuldig samengestelde online collectie met uiteraard de moderne & populaire X-, A-, U-, en H-tafelpoten van eikenhout, maar ook een bijzondere eiken tafelpoot in landelijke & klassieke stijl. Daarnaast vindt u bij ons ook de 'standaard' enkele rechte (vierkante) tafelpoten in diverse eikenhout(kwaliteit) soorten, bewerkingen, afmetingen en zowel inclusief als exclusief 'montageplaat' direct online te bestellen. Altijd een eikenhouten tafelpoot die bij uw wensen past bij EIKENvakman.nl, de online specialist in eiken tafelbladen & tafelpoten!

Eiken tafelpoten voor een warme eiken (eetkamer)tafel. 

Wanneer u op zoek bent naar een 'eiken tafel', dan wordt er praktisch altijd gekozen voor een mooi tafelblad van eikenhout. Op het gebied van tafelpoten wordt vaak getwijfeld tussen stalen tafelpoten en eiken tafelpoten. Bent u op zoek naar een compleet 'eiken eettafel' met een mooie warme & sfeervolle uitstraling, dan zijn onze eiken tafelpoten echt iets voor u! Een 'volledig eiken tafel' is een populair  ideaal interieur object binnen een landelijke / klassieke inrichting, maar ook juist als 'contrast' binnen een minimalistische & strak interieur is een mooie robuuste eiken tafel vaak een prachtige eyecatcher. Naast een ruime collectie eiken (tafel)bladen vindt u bij ons ook een ruimte collectie eiken tafelpoten, zo slaagt u bij EIKENvakman.nl dus ook in uw zoektocht naar een volledige eiken tafel! 

Eikenhouten tafelpoten in A, H, U- en X vorm: Sfeervol & modern!

Massieve & robuust ogende tafelpoten in A, H, U- en X vorm zijn enorm populair, zowel in staal als in eikenhout. Natuurlijk vindt u binnen de online collectie eikenhouten tafelpoten van EIKENvakman.nl ook deze populaire tafelpoot modellen, zowel in eikenhout als staal. De stalen X-poot (kruispoot), H-poot en A-poot zijn de laatste jaren enorm populair en speciaal voor de mensen die deze vorm erg mooi vinden, maar op zoek zijn naar een complete eiken (eetkamer)tafel, biedt EIKENvakman.nl deze ook van eikenhout aan. U vindt bij ons zelfs de moderne & trendy trapeze tafelpoten van eikenhout! De eiken A, H en X poten zorgen voor een bijzondere combinatie van een robuuste & moderne vormgeving met de natuurlijke, warme & sfeervolle uitstraling van (onbehandeld) rustiek eikenhout. Deze bijzondere combinatie zorgen ervoor dat deze eiken tafelpoten in een enorme diversiteit van interieurstijlen naadloos aansluiten. 

Tafelpoten voor een landelijke of klassieke eiken tafel!

Naast de bekende eiken tafelpoten die - in 1 lijn met de stalen tafelpoten - erg populair zijn in X, A en H vorm, bieden wij diverse bijzondere tafelpoot varianten zoals de 'klassieke' en de 'landelijke' tafelpoten. De klassieke eiken tafelpoot is een prachtige sierlijke eikenhouten tafelpoot, die echt de eyecatcher van uw eiken tafel zal worden. Deze tafelpoot wordt ook vaak een eiken kloosterpoot genoemd. Ook de landelijke eiken tafelpoot zal de aandacht trekken, maar is t.o.v. de klassieke poot wat subtieler. Deze tafelpoot heeft een mooie landelijke uitstraling, met een 'stoere touch'. Wat uw wensen ook zijn, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd een eiken tafelpoot naar wens! 

TIP: Bent u op zoek naar een centrale eiken tafelpoot, oftewel een eiken (tafel)onderstel voor bijvoorbeeld een ovaal en/of rond tafelblad, bekijk dan even onze aparte productcategorie eiken tafel onderstel >>

'Eenvoudige' eiken tafelpoten, ook per stuk! 

Ook voor de 'eenvoudige' rechte eiken tafelpoten (per stuk) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden vierkante / rechthoekige eiken tafelpoten in diverse eikenhout(kwaliteit) soorten, afwerkingen, bewerkingen & afmetingen. Naast de mooie onbehandelde massief verlijmde tafelpoten vindt u bij ons ook verlijmde tafelbladen - in rustiek & foutvrij eikenhout - die 'hol' van binnen zijn, naast enorm sterk & stabiel zijn deze ook enorm voordelig in prijs, zeker bij ons! 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies