EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Een wastafelbeugel staal (metalen handdoekbeugel - wastafelblad (ophang)beugel - badkamer wasmeubel steun / drager) bestel je direct online & voor de beste prijs bij EIKENvakman.nl! Met 3 prachtige typen - verkrijgbaar in diverse kleuren - stalen wastafelbeugels, voorzien van een hoogwaardige poedercoating, vindt je bij ons altijd de juiste steun voor jouw wastafelblad! Onze stalen wastafelbeugels, waarbij de rechthoekige varianten tevens als handdoekbeugel inzetbaar zijn, worden ambachtelijk met de hand vervaardigd door Nederlandse vakmannen; Met liefde voor het vak & zorgvuldig afgewerkt!

    • Sale
    • Stalen wastafelbeugel L-vorm (SET) 45x20 cm - ZWART

      Stalen wastafelbeugel L-vorm (SET) 45x20 cm - ZWART gecoat - Strakke & moderne zwarte beugel / ophangbeugel staal incl. poedercoating & bevestigingsmaterialen!

      €139,00 €104,25

Stalen wastafelbeugels + een eikenblad = een sfeervolle badkamer!

Het is de badkamertrend van nu, stoere stalen wastafelbeugels met een natuurlijk eiken blad: Een bijzondere combinatie voor een sfeervol interieurobject in uw badkamer. Een eiken blad (op maat) in combinatie met onze stalen wastafel beugels past in praktisch iedere badkamer(stijl), van landelijk tot modern. 

Speciaal om onze klanten - binnen de zoektocht naar een bijzonder eikenhouten wastafelblad + steunen - optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een gerichte collectie wastafelblad beugels opgenomen binnen ons online assortiment. Hierbij kunt u kiezen uit een moderne rechthoekige wastafelbeugel set, een strakke L-vormige steun en de rechthoekige 'elegante' handdoekbeugel, die met haar ronde(re) vormen wat zachter oogt. Voor welk type u ook kiest, al onze wastafelblad steunen zijn met de hand gemaakt, voorzien van een kwalitatieve poedercoating en verkrijgbaar voor een scherpe (online) prijs. Dit geldt natuurlijk ook voor onze stalen plankdragers / schapdragers.

De afmetingen van onze wastafelblad beugel / steun. 

Bij EIKENvakman.nl kunt u een eiken tafelblad tot op de mm nauwkeurig op maat bestellen. Echter binnen onze gerichte collectie wastafelblad beugels / steunen, hebben wij juist specifiek gekozen voor 1 afmeting. Deze afmeting past het beste bij de gemiddelde 'wastafelsteun afmeting' in Nederland & België, namelijk een diepte van (vanaf) 45 cm. Binnen de zoektocht naar een mooi eiken wastafelblad is dit veelal een blad met een diepte van 45 cm, of meer. Omdat een stukje 'oversteek' geen enkel probleem is, zijn onze badkamer wasblad beugels ideaal geschikt voor praktisch ieder wastafelblad, wel zo prettig! 

Een metalen wastafelbeugel en/of een handdoekbeugel?

Binnen de zoektocht naar een passende wastafelbeugel set wordt steeds vaker gekozen voor een wastafelbeugel die tevens als 'handdoekbeugel' in te zetten is. Enorm populair op dit moment is de strakke rechthoekige wastafelbeugel, waar ook aan beide kanten handdoeken opgehangen kunnen worden: Wel zo praktisch! Daarnaast vindt u bij ons ook de rechthoekige wastafelbeugel elegant, die combineert de rechthoekige vorm met ronde(re) vormen. De L-vormige wastafelbeugel is dus de enige steun die niet tevens dienst doet als handdoekdrager, houdt hier dus rekening mee! 

Een wastafelbeugel staal incl. (poeder)coating.

Onze badkamer wastafel(blad) steunen / beugels / dragers van metaal worden altijd gecoat. Hierbij wordt het staal voorzien van een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating. De coating bepaald uiteraard ook de kleur, waarbij u de keuze heeft uit zwart en gunmetal look: Altijd een passende wastafelbeugel dus! 

U ontvangt een fijnstructuur poedercoating. Deze coating zorgt voor een matte(re) kleurtint, evenals een lichte structuur in het oppervlak van de beugel uiteraard! De fijnstructuur coating van onze beugels / steunen hebben daarnaast nog een praktisch voordeel, deze zijn - t.o.v. de glad gecoate dragers - beter bestand tegen krassen / beschadigingen en ook vallen deze een stuk minder duidelijk op. 

Wastafel ophangbeugel / ophangsteun SET incl. bevestigingsmateriaal. 

Allereerst om misverstanden uit de weg te ruimen: Bij EIKENvakman.nl worden wastafelbeugels altijd per SET geleverd, oftewel met 2 stuks tegelijk. En de vertoonde prijs is dan ook de totaalprijs voor de SET (voor 2 stuks)! Ook ontvangt u bij ons bevestigingsmateriaal waarmee u de beugels tegen de muur / wand kunt bevestigen. De materialen voor het bevestigen van het wastafelblad aan de beugels dient u zelf te verzorgen. 


Voor de plankdragers ontvangt u het volgende: 3 of 4 kruiskopschroeven 6x70 mm, bijpassende pluggen 8x65 mm en zwarte afwerkdopjes.

LET OP: Houd er aub rekening mee dat dit bevestigingsmateriaal geschikt is voor 'steenachtige wanden', oftewel een wand van (cellen)beton & metselswerk. Voor een ander type wand - of een extreem draaggewicht - bent u zelf verantwoordelijk voor het selecteren van geschikt bevestigingsmateriaal, zoals bijvoorbeeld andere schroeven / bouten (+ pluggen), of een chemisch anker. 

 

Sfeervideo: Wastafelblad met beugels.

Wastafelblad

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies