EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Geschikt voor

Een stalen tafel onderstel bestelt u direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl. Bij EIKENvakman.nl vindt u een prachtige collectie (tafel)onderstellen van staal / metaal, afgewerkt met hoogwaardige poedercoating in fijnstructuur. Een prachtige 'centrale tafelpoot', speciaal geschikt voor onze mooie rechthoekige, ovale en ronde eiken tafelbladen uiteraard! Of u nu zoekt naar een bijzonder matrix (3D spinpoot) onderstel voor een ovaal tafelblad, of een mooie dubbele X-tafelpoot voor een rond eiken tafelblad, bij ons slaagt u altijd. Wij bieden diverse modellen stalen tafelpoten met zwarte poedercoating, in diverse afmetingen. Naast prachtige modellen die volledig gelast zijn en in '1 geheel' geleverd worden, vindt u bij ons ook diverse meerdelige onderstellen van staal. Deze moeten zelf nog gemonteerd worden, maar zijn hierdoor wel een stuk voordeliger. Voor iedereen een metalen (tafel)onderstel naar wens bij EIKENvakman.nl!

Een metalen X onderstel voor een sfeervolle ronde tafel!

Van origine wordt een tafel onderstel met name gebruikt voor ronde & vierkante eiken tafelbladen. Natuurlijk vindt u bij EIKENvakman.nl een zorgvuldig samengestelde collectie stalen onderstellen speciaal geschikt voor onze ronde eiken tafelbladen. Veelal wordt hierbij de voorkeur gegeven aan een onderstel van metaal met een gelijkmatige maatvoering die precies in het midden geplaatst kan worden. Hierbij is de 'dubbele kruispoot / X-poot' een populair model. Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse metalen tafelonderstellen geschikt voor een ronde eiken tafel. Het stalen onderstel 'dubbele X elegant 90x90' is bijvoorbeeld een bijzonder stijlvol tafelonderstel, heel mooi in combinatie met een rond eiken tafelblad met een diameter van 120 cm. Hierbij combineert u de warme look van eikenhout met een stoer accent van een metalen onderstel. Dit samen met de huiselijke uitstraling van een rond tafelblad realiseert een mooie & sfeervolle eiken tafel! 

Een tafelonderstel van staal voor een rechthoekig & ovaal tafelblad.

Waarbij voor een rond tafelblad veelal gekozen wordt voor een tafelonderstel met een gelijkmatige vormgeving, zijn er tegenwoordig ook prachtige stalen tafelonderstellen verkrijgbaar speciaal geschikt voor een rechthoekig & ovaal eiken tafelblad. Hierbij is ook het tafelonderstel 'rechthoekig van aard', waarbij de maatvoering overeenkomt met het blad voor een goede stabiliteit en een mooi eindresultaat uiteraard. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie matrix tafelonderstellen & stalen v-poot onderstellen die uitermate geschikt zijn voor een rechthoekig (boomstamrand) en ovaal tafelblad. Onze matrix tafelonderstellen van staal zijn verkrijgbaar met zwarte poedercoating en in diverse maatvoeringen (140x90 cm en 180x90 cm) en diverse uitvoeringen (volledig gelast en 3-delig). Voor iedereen een passend stalen onderstel dus! 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies