EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Geschikt voor

Een V-poot (tafel)onderstel / V-tafelpoot bestelt u eenvoudig & voordelig online bij EIKEnvakman.nl, de specialist in (eiken) tafelbladen & (stalen) tafelpoten! Een stoere V-poot is ideaal geschikt voor een rechthoekig (eventueel met boomstamrand / waankant) & ovaal eiken tafelblad. Bent u op zoek naar een modern stalen (eettafel)onderstel met een moderne uitstraling & een stoere, robuuste look, dan is de V poot zeker het overwegen waard! Een prachtige stalen tafelonderstel met de kenmerkende V-vorm - op een zware stalen voetplaat voor een optimale stevigheid - met hoogwaardige zwarte fijnstructuur coating! Een V-vorm onderstel bestelt u eenvoudig online bij EIKENvakman.nl: Hoogwaardig staal, met een kwalitatieve poedercoating, voor de beste prijs & snel bij u thuis bezorgd!Stoere stalen V poot onderstellen!

Als er een stalen tafelonderstel de noemer 'stoer' moet krijgen, is het wel onze stalen tafelpoot in V-vorm. Met de massieve kokers & de grote (en zware!) massieve stalen voetplaat oogt dit stalen tafelonderstel robuust, ideaal voor een sfeervolle (eetkamer)tafel met karakter! Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse V-poot onderstellen van staal. Naast de 'enkele V-poot' is er ook een bijzondere dubbele V-poot verkrijgbaar, nog stoerder! Al onze V-poten zijn verkrijgbaar met een hoogwaardige zwarte fijnstructuur coating: Mooi & sterk. 

Welke V-tafelpoot / tafelonderstel past bij uw tafelblad?

Allereerst de opmerking dat onze V-poten voor het merendeel van al onze eiken tafelbladen te gebruiken is, oftewel voor alle rechthoekige, boomstamrand & ovale tafelbladen. Op het gebied van afmetingen zijn er - voor eetkamertafels - 3 'groottes'. Allereerst is de 121 cm brede V-poot verkrijgbaar met twee verschillende voetplaten (groottes). De voetplaat van 48x78 cm is geschikt voor tafelbladen tot maximaal 240 cm lang & de voetplaat van 58x98 is geschikt voor tafels tot maximaal 350 cm lang. Daarnaast is ook de dubbele V-poot ook geschikt voor tafelbladen tot 350 cm. 

Andere populaire onderstel vormen / typen bij EIKENvakman.nl: Dubbele X-poot onderstel & Matrix spinpoot onderstel

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies