EIKENvakman

HOUD REKENING MET EEN BEPERKTE BEREIKBAARHEID OP 24 EN 25 FEBRUARI I.V.M. DE CARNAVAL. DE LEVERING VAN ONZE (TAFEL)BLADEN LOOPT MOGELIJK ENKELE DAGEN UIT.

Offerte aanvraag

Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een perfect passend eikenhout product. Bent u op zoek naar een specifiek product (of afmeting) dat u niet 1-op-1 terugvind binnen ons online assortiment eiken bladen, eiken tafelbladen, eiken tafelpoten, stalen tafelpoten, oude eiken balken & oude eiken planken? Maak dan gebruik van ons online offerte formulier. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie en, indien mogelijk - en alle informatie voorhanden is - uiteraard ook een gericht prijsvoorstel. Wij willen u vragen om uw bij uw offerte aanvraag zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Vergeet de specifieke eikenhout(soort)kwaliteit, de bewerking, gewenste afwerking - en eventueel de houtbehandeling -, de afmetingen (breedte, hoogte, lengte, dikte) en eventuele overige speciale wensen niet. Ook adviseren wij altijd de gewenste toepassing van het hout te vermelden. Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies!

 

Fill out my online form.
© Copyright 2020 EIKENvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »