EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Bewerking

Prachtige A-poten / A-tafelpoten - van eikenhout & gecoat staal - bestelt u eenvoudig online bij EIKENvakman.nl, de specialist in (eiken) tafelbladen & tafelpoten! De A-poot is een van de meest populaire tafelpoot vormen, waarbij deze - t.o.v. de X en de U poot - wat traditioneler oogt. Of u nu kiest voor een robuuste eikenhouten A-poot, of juist de elegante (slanke) A-vorm poot van gecoat staal in stoer zwart of modern wit, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd een passende A poot! Onderstaand vindt u onze volledige collectie A-poten, die allemaal eenvoudig online te bestellen zijn, van hoogwaardige kwaliteit & scherp geprijsd zijn!

A-poten, modern met een traditioneel tintje. 

Met een A-poot kiest u voor een toegankelijke tafelpoot, met een traditioneel tintje, maar wel ideaal toe te passen binnen een moderne interieurstijl. De A-poot oogt stijlvol en klassiek, maar ook strak. Daarnaast is de A-poot - zeker indien u kiest voor de wat grovere uitvoeringen zoals 10x10 en 12x12 - prachtig te combineren met een wat grover (lees: dikker) tafelblad, ideaal voor een landelijke uitstraling. Bent u helemaal gek van de A-vormige tafelpoten, maar wilt u een wat subtieler eiken tafelblad - bijv. 2 of 2 cm dik, dan is de A-poot elegant echt iets voor u. Met de subtiele vormgeving prachtig te combineren met een relatief dun tafelblad, voor een moderne & toegankelijke (eetkamer)tafel. Binnen de collectie van EIKENvakman vindt u altijd wel een A poot die bij uw wensen past!

A-tafelpoten voor uw eetkamer tafel.

Bent u op zoek naar een sfeervolle eiken tafel met A-poten, dan moet u eerst een keuze maken tussen A-vorm poten van eikenhout of staal. Eikenhouten A-poten zijn - in combinatie met een eiken tafelblad - enorm populair als stoere & landelijke eiken tafel. Gaat u voor de populaire combinatie van een eiken tafelblad met stalen A tafelpoten, dan heeft u bij ons de keuze uit de 10x10 (robuust) en de 4x10 (elegant) A-tafelpoot, beide verkrijgbaar in een zwarte fijnstructuur coating of een gladde witte coating.  De zwarte stalen A-poot is verreweg de meest verkochte kleur. Wilt u juist de nadruk op de A-poot leggen, dan is wit een prachtige optie, die direct wat moderner & eigentijdser oogt. Voor welke A poot kiest u?

A-poten voor een stoer eiken salontafel!

Bij EIKENvakman.nl vindt u een aantal prachtige eiken A-vormige salontafel poten, voor een stoere & landelijke salontafel met een natuurlijke uitstraling. Gaat u voor de luxe uitstraling - en het klassieke tintje - van foutvrij A-kwaliteit eikenhout, of voor het wat stoerdere rustieke eikenhout met noesten & scheurtjes? Wat uw keuze ook wordt, in uw zoektocht naar een mooie massieve eiken salontafel, zijn onze eiken A-poten zeker het overwegen waard.

Andere populaire tafelpoot vormen: X-poten, U-poten & H-poten

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies