EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Een zakelijk account; Speciaal voor de vakman!

Voordelig zakelijk bestellen.

Bij EIKENvakman.nl kunt u ook eenvoudig en voordelig zakelijk bestellen. U ontvangt, als zakelijke afnemer, altijd 5% korting op ons volledige assortiment. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een zakelijk account aanmaken. Dit kunt u direct hier doen: MAAK EEN ZAKELIJK ACCOUNT AAN >>.

Nadat u een account heeft aangemaakt controleren wij uw aanvraag. Op korte termijn ontvangt u vervolgens een e-mail dat uw account aanvraag goedgekeurd is. Vanaf dat moment kunt u inloggen en ontvangt u altijd 5% korting; Speciaal voor de vakman! En ook niet onbelangrijk om te vermelden: Nadat u bent ingelogd ziet u zowel de originele prijs als uw nieuwe prijs (met 5% korting dus), wel zo handig!

Onderstaand vindt u meer informatie over het aanmaken van een zakelijk account en het plaatsen van een bestelling nadat u bent ingelogd. Wilt u meer weten, heeft u vragen, of komt u er niet uit? Bel of mail ons dan even, wij zijn u graag van dienst. 

Een zakelijk account bij EIKENvakman.nl.

Gerelateerde organisaties met een KVK nummer, zoals bouw - interieur - tuin / hovenier - en/of klus bedrijven, komen in aanmerking voor een zakelijk account bij HOUTvakman.nl. U kunt online eenvoudig een zakelijk account aanmaken. Maak er hier meteen een aan: MAAK EEN ZAKELIJK ACCOUNT AAN >>

Bij het aanmaken van een zakelijk account dient u, naast het correct invoeren van uw algemene gegevens, rekening te houden met de volgende zaken:

  • Selecteer bij TYPE klant 'Zakelijk'. 
  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • Vul uw KVK nummer in.
  • Vul uw BTW nummer in.  

Vervolgens ontvangt u automatisch een e-mail met uw gebruikersnaam, waarmee u direct in kunt loggen, in combinatie met het door u gekozen wachtwoord uiteraard.

LET OP: Hierbij is de korting van 5% niet automatisch geldig. Dit controleren wij handmatig. Nadat de korting geldig is, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. 

Hoe werkt zakelijk bestellen bij EIKENvakman.nl?

Allereerst maakt u een account aan. Wanneer u een zakelijk account heeft aangemaakt krijgen wij hiervan een melding. Vervolgens wordt uw account aanvraag door 1 van onze medewerkers opgepakt, gecontroleerd en vervolgens goedgekeurd.

Na goedkeuring van uw aanvraag wordt de 5% zakelijke kortingsregel aan uw account gekoppeld. Dit neemt normaal gesproken 1 werkdag in beslag. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. LET OP: Pas nadat u deze e-mail ontvangen heeft wordt de 5% korting toegepast. Wanneer u een bestelling met 5% korting wilt plaatsen moet u dus even wachten totdat u deze e-mail heeft ontvangen. 

LET OP: login voordat u bestelt. 
Log eerst in met uw zakelijk account. Wanneer u ingelogd bent ziet u bij ieder product zowel de 'oude prijs' als de nieuwe prijs inclusief 5% korting. Zo weet u direct waar u aan toe bent, wel zo handig! U kunt vervolgens uw bestelling eenvoudig afronden. Op de factuur wordt de 5% zakelijke korting per productregel toegepast en weergegeven.

TER INFO: De 5% korting geldt alleen voor de productprijzen en niet voor andere zaken, zoals bijvoorbeeld verzendkosten. 

Een vakman voor de vakman.

Wij begrijpen de wensen en behoeften van een vakman zoals u. U wilt direct aan de slag kunnen met een product van goede kwaliteit, dat zo direct mogelijk aansluit bij uw specifieke opdracht. Een degelijk, kwalitatief hoogwaardig product, dat op maat wordt vervaardigd. En natuurlijk ook het liefste snel geleverd en voor een scherpe prijs. Geen gedoe en afspraak is afspraak. En daar kunt u bij ons vanuit gaan! 

Met een eigen houtzagerij en werkplaats, team vakmannen en ruime voorraad zorgen wij voor topkwaliteit producten van hoogwaardig Europees eikenhout, op maat, voor de beste prijs. En natuurlijk profiteert u als vakman ook nog eens van een extra korting. Voor vragen, of specifiek maatwerk: Maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier, of bel / mail even. Wij zijn u graag van dienst. 

EIKENvakman.nl; De online houtspecialist. 

Met een uitgebreide collectie (producten van) eikenhout voor binnen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij EIKENvakman.nl bestelt u eenvoudig en voordelig een divers assortiment producten van eikenhout, waaronder eiken bladen, eiken tafelbladen, eiken panelen, eiken wandplanken, eiken wastafelbladen en gerelateerde producten, zoals eiken tafelpoten, stalen tafelpoten en diverse ophangbeugels. Wij staan garant voor topkwaliteit producten van Europees eikenhout, op maat vervaardigd en voor een scherpe prijs. Wij combineren een optimale online gebruikerservaring met 'ouderwets' ambachtelijk vakmanschap. Het merendeel van onze collectie betreft 'kunstmatig gedroogd' Europees eikenhout met een vochtpercentage tussen de 8 en 12%, ideaal geschikt voor binnengebruik dus! Maar ook bieden wij een gerichte collectie oude eiken balken en oude eiken planken die wij, in eigen beheer, verouderen. Prachtige eiken balken met die mooie 'oude eiken balken look'. Direct online te bestellen uiteraard, voor een vaste scherpe prijs!

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies