EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Bewerking
  • Geschikt voor

X-poten / X-tafelpoten / kruispoten bestelt u eenvoudig & voordelig online bij EIKENvakman.nl: de specialist in eiken (tafel)bladen & tafelpoten! Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere eiken tafel zijn de juiste tafelpoten van cruciaal belang. Gaat u voor trendy & strak, dan zijn de X-poten, ook wel kruispoten genoemd, zeker het overwegen waard. X-tafelpoten zijn niet voor niets 1 van de meest verkochte tafelpoot vormen in Nederland & België!. Of u nu zoekt naar sfeervolle X-poten van eikenhout, of juist stoere X-vormige stalen tafelpoten - zwart of wit gecoat -, bij EIKENvakman.nl vindt u altijd de kruispoten die bij uw wensen passen!

Een X-poot: Stijlvol strak!

Met een X-poot kiest u voor stijlvol & strak. Door de eigentijdse strakke vormgeving van de X-poot krijgt uw tafel direct een moderne uitstraling. Zeker een natuurlijk eiken tafelblad - in combinatie met de immens populaire stalen X-poot - realiseert een bijzondere eetkamer tafel, waarbij de natuurlijke uitstraling van eikenhout en de strakke look van een stalen X-tafelpoot een stijlvol geheel vormen. Kiest u ook voor stijlvol strak met een kruispoot van EIKENvakman.nl, bestel dan snel, eenvoudig & voordelig online.

Ga voor sfeervol met eiken X-tafelpoten.

Waarbij de combinatie van een eiken tafelblad met stalen X-poten al enkele jaren enorm populair is, zien we de laatste tijd weer een kleine verschuiving richting X-tafelpoten van eikenhout. De eiken X-tafelpoten zijn ideaal geschikt voor een robuust & sfeervol eiken (salon)tafel. U vindt bij EIKENvakman.nl een ruime collectie eiken kruispoten, zowel in foutvrij eikenhout als rustiek eikenhout, in diverse afmetingen & stijlen en zowel voor eetkamertafels als salontafels: Voor iedere wens een passende X poot dus!

Een stoere X / kruis tafelpoot van staal in 3 kleuren.

Een kruis / X tafelpoot van staal kunt u bij EIKENvakman.nl eenvoudig online bestellen met een zwarte of witte poedercoating. Al onze stalen X-tafelpoten worden gecoat. De kruispoten kunnen met een zwarte poedercoating met fijnstructuur worden gecoat. Naast een specifieke kleur wordt hierbij ook een fijnstructuur aangebracht in het oppervlakte van uw X-poot. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kruispoot met een witte gladde coating, voor een moderne & trendy look!

Kruispoten voor uw tafel, salontafel, bureau en/of (eetkamertafel)bankje!

Uiteraard zijn de meeste mensen op zoek naar X poten voor een tafel, veelal een eetkamertafel, echter is er meer mogelijk! Wat dacht u van een eetkamer tafel + een eetkamertafel bankje met X-poten, of een mooie salontafel met kruispoten, of thuiswerken aan een stijlvol bureau met X-poten? U vindt bij ons een ruime collectie X-poten voor alle bovenstaande toepassingen - zowel van eikenhout als van staal - altijd een passende X poot dus!

Andere populaire tafelpoot vormen: U-poten, A-poten & H-poten

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies