EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Klantenservice bij EIKENvakman.nl

Bij EIKENvakman.nl doen wij er alles aan om u - de klant - tevreden te stellen. Een belangrijk onderdeel is het duidelijk en concreet informeren, zowel over de producten als over onze 'klantenservice onderwerpen'. Vandaar dat wij de belangrijkste onderdelen binnen een centrale klantenservice pagina hebben opgesomd. Hier vindt u de primaire informatie direct terug, maar uiteraard kunt u ook direct 'doorklikken' naar meer gedetailleerde informatie per onderdeel. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met 1 van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst met een gericht antwoord!


Over EIKENvakman.

EIKENvakman.nl; De online eikenhout (voor binnen) specialist! Bij EIKENvakman.nl bestelt u eenvoudig en voordelig een divers assortiment producten van eikenhout, zoals o.a. eiken bladen, eiken tafelbladen en gerelateerde producten, waaronder eiken tafelpoten, stalen tafelpoten en diverse ophangbeugels, maar ook prachtige oude / verouderde eiken balken & planken. Wij staan garant voor topkwaliteit producten van Europees eikenhout, op maat vervaardigd en voor een scherpe prijs. Wij combineren een optimale online gebruikerservaring met 'ouderwets' ambachtelijk vakmanschap. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies.

Meer informatie over eikenvakman >>


Contactgegevens & openingstijden.

Onderstaand vindt u onze adresgegevens van EIKENvakman.nl (werkplaats, houtzagerij, kantoor) evenals onze contactgegevens. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen; Per e-mail, telefonisch, of via het contact - en offerte - formulier.

Contactgegevens:
EIKENvakman
Bosserheide 13
5855 EA, Well
Tel. +31-(0)85-3032934
E-mail. [email protected]
Website: www.eikenvakman.nl

Bezoek werkplaats:
LET OP: Wilt u de werkplaats komen bezoeken, dan verzoeken we u telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.


Betaalmethoden.

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van EIKENvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden mag hierbij niet ontbreken. U kunt uw online bestelling afronden met iDEAL, Mister Cash, Creditcard (VISA, Mastercard en Maestro), & overboeking.

Meer informatie over betaalmethoden >>


Handelingskosten bij een bestelling < 150,- (excl. verzendkosten).

EIKENvakman.nl is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van hout voor scherpe prijzen (en tevens betaalbare verzendkosten). Om deze scherpe prijzen te kunnen bieden hanteren wij een minimale orderwaarde van Euro 150,- incl. BTW (excl. verzendkosten). Natuurlijk kunt u ook een kleinere bestelling bij ons plaatsen, in dit geval zullen wij Euro 14,95,- incl. BTW handelingskosten in rekening brengen. Wij hopen hierbij op uw begrip.


Verzendkosten (Nederland)

 • EIKENvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 2.500,-.
 • In het geval van 'grotere producten' zoals o.a. (tafel)bladen, balken & sokkels, diverse tafelpoten & onderstellen: € 59,95.
 • In het geval van 'kleinere producten', zoals o.a. plankdragers, beugels, olie en kleinere tafelpoten: € 19,95 (pakketpost).
 • LET OP: Indien u kiest voor de verzendmethode 'afhalen' worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

LET OP: Levering naar de Waddeneilanden bieden wij niet aan. Uiteraard heeft u de mogelijkheid een afwijkend afleveradres in te voeren, waarna u zelf verantwoordelijk bent voor het transport naar de Waddeneilanden.


Verzendkosten (België)

 • EIKENvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 2.500,-.
 • In het geval van 'grotere producten' zoals o.a. (tafel)bladen, balken & sokkels, diverse tafelpoten & onderstellen: € 84,95.
 • In het geval van 'kleinere producten', zoals o.a. plankdragers, beugels, olie en kleinere tafelpoten: € 29,95 (pakketpost).
 • LET OP: Indien u kiest voor de verzendmethode 'afhalen' worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over verzendkosten >>


Levering.

EIKENvakman.nl selecteert aan de hand van uw specifieke bestelling de best passende transporteur. Onderstaand vindt u meer informatie over hoe het leveringsproces van deze bestellingen verloopt en hoe u wordt geïnformeerd.

 • U kunt ervan uitgaan dat uw bestelling - binnen de 'langste levertijd termijn' aangegeven op de productdetail pagina - geleverd wordt.
 • Wij nemen contact met u op waarbij wij reeds een gerichte leverdatum (of indicatie) aangeven. Bij de meeste leveringen informeren wij u via e-mail, echter kan het ook zijn dat wij telefonisch contact met u opnemen.
 • Mochten wij u telefonisch niet te pakken krijgen, kiezen wij naar eigen goeddunken een leverdatum. Vervolgens informeren wij u per e-mail over deze leverdatum. U heeft 24 uur om hierop te reageren (in het geval deze datum u niet past), waarna we de leverdatum alsnog in samenspraak in kunnen plannen. Na 24 uur - zonder reactie - zullen wij uw levering inboeken.
 • Levertijdstip: Bij de meeste leveringen ontvangt u van ons een e-mail, enkele (minimaal 1) dagen van te voren, met daarin een gerichte datum + tijdstip indicatie (plus minus 2 uur). In enkele gevallen zal deze indicatie telefonisch toegelicht worden. Ook kunt u op de dag van levering telefonisch contact met ons opnemen en kunnen wij u van een gerichte levertijd(tijd) indicatie voorzien.
 • LET OP: In het geval wij rekening houden met een reactie mogelijkheid van 24 uur is het mogelijk dat de levertermijn - zoals weergegeven op de product detailpagina - niet gehaald wordt.

Eventueel 2 leveringen bij een combinatiebestelling. In enkele gevallen is het mogelijk dat er sprake zal zijn van 2 aparte leveringen. Indien dit het geval is, informeren wij u hierover. In dit geval is tevens, per unieke levering, de bovenstaande informatie van toepassing.


Retourprocedure.

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper).

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op de meeste producten van EIKENvakman.nl, zoals bijvoorbeeld al onze eiken (tafel)bladen, die speciaal voor u op maat vervaardigd worden. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:

 • materialen met een lengte > 200 cm; Euro 44,95 per pallet
 • materialen met een lengte < 200 cm; Euro 24,95 < pallet / Euro 44,95 per pallet

EIKENvakman stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden. Om de retourprocedure in gang te zetten kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Na ontvangst van een, volledig ingevuld, retourformulier neemt een medewerker van EIKENvakman z.s.m. contact met u op.

Meer informatie over de retourprocedure >>


Afkoelingsperiode.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd moeten worden aan EIKENvakman. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten (mits retourzending is ontvangen door EIKENvakman). Dit geldt niet voor maatwerk producten.


Klachtenafhandeling.

Voor het indienen van een klacht dient u het klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected]. In het geval van een defect of schade verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) toe aan de e-mail waarin u tevens het ingevulde klachtenformulier aanlevert. Na ontvangst van een klachtenformulier neemt een medewerker van EIKENvakman.nl z.s.m. contact met u op.

Meer informatie over onze klachtprocedure >>

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies