EIKENvakman

VOOR ALLE EIKEN(TAFEL) BLADEN OP MAAT GELDT: VOOR MAANDAG 30 NOVEMBER BESTELD, DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN VANAF 30 NOVEMBER WORDEN VANAF 21 JANUARI WEER UITGELEVERD.

Poten voor uw (eetkamertafel)bankje / bankpoten bestelt u direct online & voor de beste prijs bij EIKENvakman! Een klein bankje - veelal aan 1 zijde van een eetkamertafel - oogt sfeervol & gezellig. Bij EIKENvakman.nl vindt u een gerichte collectie stalen bankpoten, mooi in 1 lijn met de twee meest verkochte stalen (eetkamer)tafelpoten: De U en de X poot! Deze bankpoten zijn ideaal geschikt voor een bankblad van circa 40 cm breed (advies: 4 cm dik!), zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, oftewel voorzien van een zwarte, witte, of antraciet poedercoating, hoogwaardig afgewerkt & voorzien van versteldoppen aan de onderzijde. Stalen poten voor uw tafelbankje, in U-vorm en X-vorm, bestelt u bij ons voordelig & veilig online!

© Copyright 2020 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »