EIKENvakman

VOOR ALLE EIKEN(TAFEL) BLADEN OP MAAT GELDT: VOOR MAANDAG 30 NOVEMBER BESTELD, DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN VANAF 30 NOVEMBER WORDEN VANAF 21 JANUARI WEER UITGELEVERD.

Tafelpoot afmeting - altijd de juiste tafelpoten voor de afmeting van uw tafelblad!

Hier vindt u een gerichte collectie tafelpoten per 'tafelblad afmeting', wel zo handig! Bent u op zoek naar een passende tafelpoot voor een specifieke tafelblad afmeting, dan kunt u in onderstaande collecties gericht ons aanbod bekijken! In de collectie 'tafelpoten voor een (tafel)blad kleiner dan 80 cm' vindt u met name de bankpoten, bureaupoten & salontafel poten. De overige categorieen betreffen de meest populaire breedtes van (eetkamer)tafelpoten, dit zijn 80 cm breed, 90 cm breed, 100 cm breed & 'breder dan 100 cm'. Houdt er rekening mee dat er veel tafelpoten zijn die geschikt zijn voor '90 cm en breder', er zit dus wat overlap in deze categorieën. Altijd de juiste tafelpoot voor uw specifieke tafelblad bij EIKENvakman.nl! 

© Copyright 2020 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »