EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Bewerking

Hier vindt u al onze H-poten / H-tafelpoten - van hoogwaardig eikenhout - voor een prachtige eiken tafel / salontafel met een landelijke uitstraling! Een H-poot staat garant voor een sfeervolle (eetkamer)tafel en is een van de meest populaire tafelpoot vormen. Bij EIKENvakman.nl vindt u een mooie collectie eiken H poten - van zowel foutvrij als rustiek eikenhout - in diverse afmetingen. Voor welke variant u ook kiest, bij EIKENvakman.nl bent u verzekerd van topkwaliteit H tafelpoten, ambachtelijk vervaardigd, voor de beste (online) prijs! 

H-tafelpoten, voor een sfeervolle eiken tafel!

Bent u op zoek naar een sfeervolle eiken (eetkamer)tafel, dan zijn H-poten zeker het overwegen waard. Waarbij de X poot en de U poot wat moderner ogen, oogt de H-poot wat klassieker & traditioneler, nog net iets 'ingetogener' dan de A poot. Juist in uw zoektocht naar een sfeervolle eiken tafel, met een klassieke & landelijke look, is de H-vorm tafelpoot een prachtige optie. Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse eiken H-poten van eikenhout, zowel rustiek, (extra)rustiek (geborsteld) en foutvrij. 

Ook H-poten voor uw salontafel.

Bij EIKENvakman.nl vindt u een aantal prachtige eiken H-vormige salontafel poten, voor een sfeervolle salontafel met een 'landelijke look'. Uiteraard heeft u - naast de keuze uit 10x10 en de wat robuustere 12x12 H poten, ook hierbij de mogelijkheid om te kiezen tussen foutvrij & rustiek eikenhout. Een salontafel van foutvrij eikenhout oogt wat luxer & klassieker, terwijl een eiken salontafel met H-poten van rustiek eikenhout wat stoerder & natuurlijker oogt. Voor welke H-salontafel poot kiest u?

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies