EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Bewerking
  • Geschikt voor

Een dubbele X-poot / kruispoot (tafel)onderstel - voor een sfeervolle & moderne ronde tafel - bestelt u eenvoudig online bij EIKENvakman.nl. Wanneer u op zoek bent naar een passende tafelpoot / onderstel voor een rond (eiken) tafelblad, dan is een dubbele X onderstel (3D) een prachtige optie. Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie dubbele kruispoot onderstellen, van rustiek eikenhout & hoogwaardig gecoat staal, van topkwaliteit voor de beste prijs! Houd er rekening mee dat u voor de wat grotere ronde tafelbladen ook een grotere afmeting dubbele X-poot dient te gebruiken, de meest voorkomende maten zijn 3D X-poten van 90x90 cm en van 130x130 cm. Wat uw wensen ook zijn, altijd het juiste onderstel van staal of eikenhout voor uw ronde tafelblad bij EIKENvakman.nl!

Een ruime collectie dubbele kruispoot onderstellen van gecoat staal!

Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie dubbele kruispoot onderstellen van staal, in diverse afmetingen, groottes en stijlen! Een dubbele kruis / X tafelpoot van staal kunt u bij ons bestellen met zwarte poedercoating. Op het gebied van afmetingen zijn er allereerst 2 'groottes' - 90x90 cm en 130x130 cm - maar zit het grote verschil hem ook in de 'kokerdikte' van het tafelonderstel. Gaat u voor slank met 2x10 cm, elegant met 5x15 cm of 'robuust' met 10x10 cm? Wat uw keuze ook wordt, bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie stalen Dubbele X onderstellen voor een ronde tafel, altijd voor de beste prijs & snel in huis! 

Rond eiken tafelblad + eiken dubbele X-poot = Sfeervolle ronde eiken tafel!

Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie ronde eiken tafelbladen & dubbele X-poten van eikenhout, de perfecte combinatie voor een mooie, sfeervolle & gezellige ronde eiken tafel! Waarbij de combinatie van een rond eiken tafelblad met stalen tafelpoten in dubbele X-vorm al enkele jaren enorm populair is, zien we de laatste tijd weer een kleine verschuiving richting een dubbele X onderstel van eikenhout. Bij EIKENvakman.nl vindt u diverse eiken 3D kruispoten, zowel van 90x90 cm als 130x130 cm, voor een prachtige ronde eikentafel! 

Andere populaire onderstel vormen / typen bij EIKENvakman.nl: V-poot onderstel & Matrix spinpoot onderstel

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies