EIKENvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Dikte
  • Bewerking
  • Soort eikenhout
  • Vorm
  • Lamelbreedte

Een eiken blad op maat - inclusief een uitsparing naar wens - bestelt u eenvoudig online bij EIKENvakman.nl. de online specialist in maatwerk eiken bladen! In veel specifieke gevallen kan een eiken blad / paneel inclusief uitsparing (oftewel rechthoekig gat) gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kleine (rand) uitsparing voor kabels, of een hoek uitsparing voor een eikenhouten (meubel)blad die in een koof geplaatst wordt, etc. Wat de reden voor de uitsparing ook is, bij EIKENvakman.nl kunt u een blad incl. uitsparing op maat eenvoudig & voordelig online bestellen! U kunt zelf aangeven om wat voor type uitsparing het gaat, waarbij u de keuze heeft uit een hoek uitsparing, rand uitsparing, of midden uitsparing. Vervolgens kunt u de gewenste afmeting (hoogte & breedte in cm) invoeren en uiteraard ook de positie van de uitsparing (binnen het blad).


Een eiken blad incl. uitsparing, de spelregels. 

Wij informeren u graag zo concreet mogelijk over de mogelijkheden + het prijskaartje. Vandaar een korte toelichting over hoe wij met een uitsparing omgaan. Allereerst berekenen wij altijd het volledige eiken blad (zonder uitsparing). De uitsparing zelf wordt niet in mindering gebracht van de (materiaal)kosten en ook niet meegeleverd.

De prijs van de uitsparing zelf berekenen heeft een vaste 'vanaf prijs', maar wordt in basis berekent o.b.v. de 'strekkende meters' van de uitsparing. Dit houdt dus in dat een 'hoek uitsparing' (1x de hoogte en de breedte) dus een stuk voordeliger is t.o.v. een midden uitsparing (2x de hoogte en de breedte). Wat u wensen ook zijn, altijd een eiken blad precies op maat bij EIKENvakman.nl!

TIP: Bij ons kunt u ook een eiken wastafelblad (incl. gaten naar wens) bestellen, precies op maat uiteraard. 

© Copyright 2024 EIKENvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Manage cookies